< Loppies <$BlogRSDUrl$>

dinsdag 3 juli 2007

En de bestemming was…Chania op Kreta.

Na jarenlang vliegen weet je ongeveer wel wat voor soort mensen/passagiers je kunt verwachten per bestemming en per seizoen. Dus, Kreta in het hoogseizoen …!?

Het viel allesbehalve tegen. Heb je op de vluchten naar Heraklion, de andere luchthaven van Kreta, voornamelijk erg jong grut aan boord, naar Chania gaan de wat rustige en iets oudere (vanaf 22 jaar) passagiers. Niets bijzonders te melden dus. Behalve dat ik op mijn SSR (special service request) een mededeling had: Pap X wilde graag op rij 1 zitten in verband met hoogtevrees…

En rustig kabbelde de vlucht voort, onderweg kwamen we nog wat flinke wolken tegen. Ik was nèt te laat met deze foto, anders zou je nog net z’n ‘keppeltje’ zien!
Het blijft mooi om te zien, zo op 40.000 voeten hoog!

En weer vlogen we rustig verder…
Hier zie je, net achter de berg/heuvel de landingsbaan van Chania liggen.
Nou, en dan sta je daar op de grond, rustig ben je aan het wachten tot de passagiers komen en dan stijgen er ineens twee van dit soort vliegtuigjes op.
Het bleek om blusvliegtuigjes te gaan, alleen mijn Grieks was niet goed genoeg om nou uit te vogelen of het ging om verkenningsvluchten of dat er echt branden woedden.

Enfin, inmiddels waren de passagiers onderweg en gingen wij ons weer opmaken voor een rustige terugvlucht.

Pfoe…strax weer een vlucht!

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?