< Loppies <$BlogRSDUrl$>

maandag 7 juni 2004

Zondagmiddag had ik twee ad hoc vluchten. De ene vlucht was van Amsterdam naar Dublin... Je raadt het waarschijnlijk al, 186 dolenthousiaste supporters naar huis brengen van de wedstrijd Ierland-Nederland, 1-0. De sfeer aan boord zat er al gelijk goed in! Al hadden we af en toe last van plaatselijke 'turbulentie'. Op de bijgevoegde foto's zit ze op rij 1...
En ja, er zijn telefoonnummers uitgewisseld!

En hier dan nog wat plaatjes van landende vliegtuigen op DUB, wij stonden in sequence te wachten tot we mochten vertrekken. Eerst moest er een vliegtuig landen, dan één weg, dan weer landen etc. en uiteindelijk gingen wij!

Van Dublin naar Kerry (KIR) was het vliegtuig leeg en vanaf KIR weer met 70 nieuwe pax naar AMS. Op DUB werd de machine schoongemaakt en er moest een belly/galleychange (lege boxen de belly in, volle boxen naar boven, de galley in) plaats vinden... Echter, om wat voor reden dan ook was het niet geregeld dat de catering aanwezig was op DUB dus wat doe je dan? Tsja, je wilt de passagiers niet de dupe late worden van nalatigheid van anderen dus dan doe je het zelf maar met je crew!

Onderweg naar Kerry vlogen we over Ierland, prachtig groen is het daar zeg!

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?